24 Ιουλ 2009

Εμείς και οι φίλοι του μπαμπά μου.

Εχτές το βράδυ πήγαμε μια μεγάάάλη βόλτα! Εντάξει, δεν ήταν και τόόόσο μεγάλη, αλλά ήταν λίγο μακρυά, τόσο που κατάφερα να ζαλιστώ στο αυτοκίνητο πάλι.

Ο μπαμπάς και η μαμά μου μας πήγαν σε μια παιδική χαρά δίπλα στη θάλασσα! Και μάλιστα εκεί συναντήσαμε και κάτι φίλους του μπαμπά μου, που τους γνώρισε λέει μέσα από το κομπιούτερ! Τώρα πώς γίνεται αυτό; Δεν το καταλαβαίνω!
Εγώ όταν κάθομαι στο κομπιούτερ του μπαμπά μου (όχι πολύ συχνά βέβαια, γιατί ο μπαμπάς μου δουλεύει και όλο μου λέει "Λήδα όχι τώρα, δουλεύω" και "Λήδα όταν τελειώσω θα ζωγραφίσουμε στο κομπιούτερ", αλλά όταν τελειώνει το έχω ξεχάσει εγώ, και ο μπαμπάς κλείνει το κομπιούτερ).

Τι έλεγα; Α ναι. Όταν λοιπόν κάθομαι στο κομπιούτερ του μπαμπά μου, δεν γνωρίζω κανέναν φίλο. Μόνο κοιτάμε κανένα παιδικό βιντεάκι, όπως αυτό που μου αρέσει πολύ. Αλλά πώς γίνεται να γνωρίσεις κάποιον στο κομπιούτερ;;;

Φαντάζομαι άμα μεγαλώσω θα μάθω κι εγώ. Πλάκα θα έχει.

Πήγαμε λοιπόν με τους φίλους του μπαμπά μου, και τα παιδιά τους, τον Γιώργο (που είχαμε πάει και στο playmobil μαζί), τον μικρό Παναγιώτη και τον Κωνσταντίνο. Παίξαμε στην παιδική χαρά, μετά πήγαμε και φάγαμε σε μια ωραία ταβέρνα που είχε και ένα σκύλο και φοβόμασταν. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβόμασταν στ'αλήθεια, αλλά μας άρεσε να κάνουμε τους φοβισμένους για να μας παίρνουν αγκαλιά ο μπαμπάς και η μαμά!

Μετά πήγαμε και για παγωτό! Εμείς βέβαια κανονικά δεν έπρεπε να φάμε, εγώ και η μαμά μου δηλαδή, γιατί είχαμε φάει και το απόγευμα, και ο μπαμπάς είπε ότι μόνο οι άντρες θα φάνε. Αυτός και ο Φοίβος δηλαδή. Πριτς! Άρχισα κι εγώ και γκρίνιαζα λίγο, και η μαμά είπε "Άντε πάρτης και της Λήδας, σιγά, πόσο θα φάει;"
Εγώ όταν το άκουσα, είπα μέσα μου ότι θα το φάω όλο, να δουν! Τελικά έφαγα τρεις κουταλιές και η μαμά είπε "τι σου είπα; σιγά μην το έτρωγε, τσάμπα το πήραμε"... Τι να κάνω, αφού είχα σκάσει!

Μου άρεσε πολύ αυτή η βόλτα που παίξαμε με τα παιδιά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο μπαμπάς με ρώτησε τι μου άρεσε περισσότερο. Του απάντησα "μου άρεσε που παίζαμε συνέχεια με τα παιδάκια" και χάρηκε. Μετά ο μπαμπάς μου πήγε και ρώτησε και το Φοίβο, αλλά αυτός απάντησε ότι του άρεσαν τα σκαλοπάτια στην ταβέρνα. Μα τι λέει αυτός ο Φοίβος, θα με τρελλάνει.

Πάω τώρα να μαζέψω τα βιβλία μου, γιατί τα έχω βάλει όλα πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού γιατί κάνω τον βιβλιοπώλη.

Α, ο μπαμπάς έβγαλε και φωτογραφίες από χτες, αλλά δεν τις έχει βάλει στο κομπιούτερ ακόμα. Όταν τις βάλει θα τις βάλω κι εγώ εδώ να μας δείτε.

Γεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: