4 Φεβ 2009

Παράπονα!

Εδώ Ζουλάπι.
Μπαμπά, να το ξέρεις, σε έχω άχτι! Όλο ο Φοίβος γράφει, κι εγώ τίποτα.
Σου είπα να φέρεις τη ταμπλέτα από το γραφείο, να τη βάζουμε στο κομπιούτερ να ζωγραφίζω, αλλά όλο το ξεχνάς. Αλλά κι εγώ, σιγά μη κάτσω να σε περιμένω! Ζωγραφίζω 15 χαρτιά κάθε μέρα και μια μέρα πρέπει να βάλω τις ζωγραφιές μου εδώ για να τις βλέπουν τα άλλα παιδάκια.

Και δε μου λες; Τι ήταν αυτό που μου έλεγες πριν ότι όλο τσακώνομαι με το Φοίβο; Δεν βλέπεις στη φωτογραφία; Εγώ τον αγκαλιάζω κι αυτός με σφίγγει!



Πάντως όταν τσακώνομαι με το Φοίβο, είναι γιατί έχω δίκιο εγώ, γιατί είμαι μεγαλύτερη και ξέρω. Αυτός είναι μικρός, κι ας λέει ότι δεν είναι.

A, κι έχω ένα παράπονο να σου κάνω. Όταν είναι άρρωστος ο Φοίβος, εμένα δε μου δίνετε σημασία!
Τι;.. όταν αρρωσταίνω εγώ κάνετε το ίδιο και με μένα; Καλά ναι, το ξέχασα αυτό! Εντάξει μπαμπά, κι εγώ σ'αγαπάω... Αλλά θέλω να γράφω πιο συχνά!

3 σχόλια:

Aspa είπε...

Γεια σου Λήδα, γεια σου Φοίβο!
Είμαστε η Εβελίνα και η Εβίτα! Είμαστε 6 και 4 χρονών. Έχετε υπέροχο blog! Μας το διαβάζει η μαμά μας η Άσπα, γιατί εμείς τώρα μαθαίνουμε να διαβάζουμε! Κι εμείς μαλώνουμε καμιά φορά αλλά συνήθως είμαστε αγαπημένες. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Εβελίνα & Εβίτα

Ζουλάπι είπε...

Μπαμπα!!! Κοίτα! Δύο κοριτσάκια διαβάζουνε αυτά που γράφουμε! Θέλω να μου δείξεις και το δικό τους blog και να γίνουμε φίλες!!!

Μπαμπά είμαι πολύ χαρούμενη, έχουν και πολύ ωραία ονόματα, αλλά πώς δεν τα μπερδεύουν;

next_day είπε...

Γεια σας βρε παιδιά!!!
Είστε αξιαγάπητα!!!
Πάντα διαβάζω νε κέφι αυτά που λε΄τε και πάντα καταλήγω με ένα τεράστιο χαμόγελο σαν τον μπούφο!!!!